Emërimet e reja të Ramës

Emërimet e reja – nga Xhabyni

Xhabyni shkruan dhe analizon diletantizmin e dy emerimeve te Kryeministrit Rama dhe konstaton dicka vertete interesante:

Një temë tjetër shqetësuese që vërej është metoda e ulët që po përdoret në këto çaste. Nuk më duket rastësore fakti që z. Rama ka vendosur vajza të reja në krye  të dikastereve. Duke ditur që shqiptarët nga natyra janë pak mizogjenë dhe e lirojnë shumë penën në disa momente atëherë ai tenton të përfitojë nga redaktimi i ashpër që mund t’i bëhet kritikave të këtyre vajzave si zj. Shehaj. Duke u futur nën ombrellën e sulmeve seksore, duke i përdorur ato si tualet dhe make up të qeverisë së tij z. Rama po mundohet t’i japë një formë (të pagoditur dhe pa shije kësaj rradhe) por pa brendësinë e duhur një qeverie që duket se në ç’do hap përpiqet të imitojë të parin e saj.