Cirroza e mëlçisë

Mëlçi me cirrozë në të majtë dhe një shpretkë e zmadhuar (për shkak të hipertensionit portal) në të djathtë. Një karçinom hepatoqelizor i gjerë ka lindur në mëlçinë me cirozë.

[Lexo dhe: Meduza dhe caput medusae]

 

 

Reklama