Citime nga Margaret Thatcher

Citime nga Margaret Thatcher

Më poshtë do të gjeni një seri me citime nga ish- Kryeministrja Britanike, Margaret Thatçer, quajtur ndryshe edhe Zonja e Hekurt. Ky është një omazh, në distancë një vjetore prej vdekjes së saj, për punën e kryer në qeverinë Britanike të asokohshme, e sidomos për idetë dhe frymën e re që la pas.

[Nëse postimi të pëlqeu, dhe do të qëndrosh i/e azhornuar, mos harro të vendoshësh një “Like” tek faqja e blogut në Facebook.]

————————————————————————————-